1. Проучване

Ключът към чудесното съдържание се крие в разбирането на вашата аудитория. Инвестираме време в опознаване на вашата марка, екипа и бизнеса ви, за да гарантираме, че копирайтингът, който предоставяме, резонира с вашата клиентска база. Всичко, което научаваме за вас е, за да гарантираме, че нашите копирайтъри са готови да пишат според вашите изисквания.

проучване
писане

2. Пишем

Нашите копирайтъри се захващат за работа. Предизвикателството е да се създаде увлекателно, оригинално и истински интересно съдържание, което да привлече вниманието на хората, като същевременно се гарантира най-добрата практика за SEO. За щастие, перфектната плътност на ключовите думи и най-добрите практики за SEO са второ естество за нас, оставяйки ни свободни да се фокусираме върху креативността, която очаква вашата аудитория.

3. Редактиране и подобряване

Преди първият проект на вашето съдържание да стигне до вас, то ще бъде написано, редактирано, коригирано, редактирано и коригирано отново от нашия екип от текстописци.

редактиране
резултат-палци

4. Предаване за одобрение

Когато сме готови със съдържанието, го представяме на клиента, за да го одобри. За това се изисква време, защото нашите клиенти са силно натоварени, но ние имаме достатъчно време, за да получим съгласието на всеки един клиент, че сме се справили със задачата.