Копирайтингът наистина ли е толкова важен?

Толкова много елементи влизат в създаването и развитието на успешна марка и бизнес. Независимо дали пускате рекламен материал в печатна публикация, затвърждавате лозунга на вашата марка, пускате нов уебсайт или събирате пишете доклад, копирайтинг е в основата на почти всяка маркетингова стратегия.

Така че да, наистина е толкова важно! Ако искате да се откроите, то вашето съдържание трябва да е  е по-бързо, по-привлекателно и по-динамично от това на всички конкурентите ви.

Лошото съдържание просто посочва какво прави вашата марка.

Доброто съдържание посочва защо вашата марка е уникална и по-добра от всеки друг.

Найдоброто съдържание намира думите или фразите, които влизат в основата на ценностите на вашата марка и канят клиентите да дойдат при вас. 

Какъв вид копирайтинг прави WebAvtor?

Специализирани сме в писането за уеб за дигитални маркетингови кампании, но като опитна фирма за писане на съдържание можем да превърнем един текс в почти всичко, с което да заинтригувате и предизвикате читателя.

Инвестиционни кампании, публикувани реклами за списания, писане на съдържание за статии, казуси, статии в блогове, публикации в социалните медии, SEO копирайтинг на уебсайтове, много други.

С кого сме работили преди?

Предишните ни клиенти са от всички сфери на живота. Инвестиционни фирми, градинарство и строителство, фармацевтични компании, модни и потребителски търговски обекти и др. Написахме уникални статии за различни сектори, и лесно се адаптираме към индивидуалните нужди на нашите клиенти.

Работили сме с всички, от мултинационални корпорации до стартиращи фирми с един човек. Без значение на кой край на скалата се намирате, можете да бъдете сигурни, че ще доставим най-доброто съдържание по най-стилния начин, който отговаря на вашите цели – без значение колко голям или малък е вашият проект.

Ние ли сме подходящата фирма за писане на съдържание за вас?

В WebAvtor не просто опознаваме вашата марка на повърхностно ниво; отделяме време, за да разберем от какво се нуждаят вашите клиенти. Ние изграждаме трайни взаимоотношения с нашите клиенти, защото разбирането на вашата марка е от основно значение за нас.

Независимо дали търсите екип, на когото можете да се доверите за еднократна работа, за SEO статия, която ви е необходима, за да попълните нов уебсайт, или имате нужда от фирма за писане на голям обем от съдържание ние можем да помогнем.

Така че, ако споделяте нашето убеждение, че копирайтингът трябва да бъде преди всичко творчески процес и искате да имате качествено SEO съдържание, ще се радваме да ви бъдем от полза.

Цени за писане на текст / статия:

  • 300  думи:  30.00 – 40.00  лв.
  • 300 – 500  думи:  40.00 – 50.00  лв.
  • 500 – 700  думи:  55.00 – 70.00 лв.
  • 700 – 1000  думи:  60.00 – 90.00  лв.

* Цената е ориентировъчна в зависимост от сложността на текста.