Защо ми трябва блог на моя уебсайт?

Ах този стар въпрос! Добре, две неща.

  1. Редовното актуализиране на вашия уебсайт със свежо, оригинално съдържание е фантастично за SEO. Когато добавите блог секция, тоя съобщава на Google, че вашият уебсайт е активен, ангажиран и като цяло е добре обгрижван – всички добри признаци, които подсказват, че има нещо полезно да предложи на търсещия. Така че, ако целта ви е да се изкачите в класацията, тогава имате нужда от блог на вашия уебсайт.
  1. Втората причина, поради която имате нужда от блог за ваши уебсайт, е да подхранвате реализациите. Хората, посещаващи вашия уебсайт, са точно това – хора. Дори и да не се заинтригуват при първото си посещение, предлагането им на интересни, ангажиращи и подходящи статии помага да се изгради сцепление и ангажираност с вашата марка. И това има голяма стойност в дигиталната ера.

Какви блогове пишете?

Като фирма за писане на съдържание, ние сме специализирани в писането на блогове, които помагат на нашите клиенти да постигнат целите си. Те са уникални за всеки отделен клиент и техния фокус.

Ако целите ви се управляват от SEO, нашият подход може да изглежда по следния начин:

  • 2 статии на седмица
  • Статии от 300 думи
  • Месечен календар на съдържанието
  • Написано, проверено, променено и качено директно на вашия уебсайт.

Ако от друга страна пишете в блогове, за да изградите марката си, тогава може да разгледате блогове за изображения.

В други случаи по-приложим е изследователски подход с най-новите факти, цифри и коментари от лидерите в бранша. В тези случаи се заехме със създаването на внимателно изработена, точна статия, пълна с всички подходящи препратки и данни.

В повечето случаи нашите клиенти искат комбинация от SEO и съдържанието на блога, управлявано от марката.

За кого сте писали блогове преди?

Нашият екип от професионални автори на съдържание за уебсайтове са специалисти в адаптирането на техния стил, тон и фокус, за да отговарят на разнообразен набор от марки и организации.

Ето само няколко сектора, с които сме работили:

Култура

Инвестиционни посредници

Здраве

Вътрешен дизайн

Туризъм

Подбор на персонал

Недвижими имоти и строителство

Мода

Дом и градина

Потребителско финансиране

Защо да избера WebAvtor, за да напише блога на моята компания?

Първо и най-важно, ние сме писатели! Ние също имаме опит в областта на SEO и дигиталния маркетинг, но първо сме писатели. Това означава, че можете да сте сигурни, че вашите новинарски статии и блогове ще бъдат възможно най-интересните, увлекателни и креативни.

Другото нещо, което трябва да знаете за нас, е, че сме екип . Копирайтърите на свободна практика са страхотни, но понякога имате нужда от надеждността и отдадеността на цяла компания за писане на съдържание зад вас.

Независимо дали става въпрос за този допълнителен етап на корекция, или знаейки, че винаги ще има някой, който да напише вашия блог дори по време на ваканция или болест, ако инвестирате в дигитална маркетингова стратегия, трябва да знаете, че всеки ще играе своята роля.

Звучи ли добре за теб? Сега е твой ред. Разкажете ни малко повече за това, което искате да постигнете с блога на вашата компания и ще видим как можем да помогнем.

Цени за писане на текст / статия:

  • 300  думи:  30.00 – 40.00  лв.
  • 300 – 500  думи:  40.00 – 50.00  лв.
  • 500 – 700  думи:  55.00 – 70.00 лв.
  • 700 – 1000  думи:  60.00 – 90.00  лв.

* Цената е ориентировъчна в зависимост от сложността на текста.