Ние предлагаме качествено SEO съдържание за уебсайтове, за да помогнем на клиентите ви да намерят вашата марка.

Защо моята агенция за уеб дизайн не може да подреди SEO копирайтинга на моя уебсайт?

Наели сте технически гений, за да създадете най-добрия уебсайт, който някога сте виждали. Функционалността е толкова невероятна, колкото се надявахте да бъде, но на това място, на което очаквахте да видите информация за вашия сайт има „lorem ipsum“

Агенциите за уеб дизайн са страхотни в това, което правят, но не са копирайтъри. Някои от тях дори няма да се опитат да предоставят съдържание за вашия сайт, оставяйки ви огромна задача, преди да можете да пуснете сайта на живо. Други ще имат в екипа си копирайтъри или, по-често, те ще възлагат работата на копирайтър на свободна практика. 

За да реализирате инвестицията в изграждането на вашия уеб сайт, трябва да работите със специалисти по SEO съдържание на уебсайтове. Всичко от вашата страница „Информация“ до вашата форма за контакт е възможност за заинтригуване на посетителите – не позволявайте на тези възможности да се изплъзнат.

Как оптимизирате копирайтинга си за SEO?

Копирайтингът за SEO на уебсайтове е внимателен баланс на създаване на съдържание, което отмята полетата на Google, като същевременно остава ангажиращо и естетично за читателите си.

Нашите копирайтъри са преди всичко автори и именно това гарантира, че нашето съдържание отговаря на едно от най-взискателните изисквания на Google: ние създаваме наистина интересно, ангажиращо и оригинално съдържание за уебсайтовете на нашите клиенти.

Поставяне на ключови думи, плътност, мета описания, вътрешни и външни връзки, графики, подзаглавия и други се проверяват във всяко едно съдържание, което напуска нашите бюра.

Каква възвръщаемост на инвестициите виждат клиентите?

Нашите клиенти получават невероятни резултати, след като ни помоля да прегледаме и преработим копието на техния уебсайт. Горди сме да кажем, че сме помогнали на нашите клиенти да:

Увеличат трафика на уебсайта си с до 71 процента
Увеличат броя на сесиите на страници на уебсайта с до 64 процента
Помогнахме за намаляване на процента им на отпадане средно с 4,5 процента
Подобрихме продължителността на тяхната сесия със средно 3,8 процента. 

Написали сме много уебсайтове. Каквато и да е тематиката, ние сме уверени, че можем да помогнем да реализирате потенциала на вашия уебсайт.